Ana içeriğe atla

Manlift nedir?

Manlift, makaslı platformu sayesinde personeli aracın özelliğine göre 8m ila 22m yüksekliklere kadar çıkartabilen ve rahatlıkla işini icra etmesine yardımcı olan araç tipidir.

 
Platform boyutları 3m ila 5m arasında değişir ve uzama kısalma özelliğine sahip olan platformlar mevcuttur. Genişlikleri ise 1-1.5m arasında değişkenlik gösterebilir.

Manlift nedir, manlift ne işe yarar, nasıl çalışır, yakıt tipleri nelerdir?

Manlift, akülü ve dizel olmak üzere iki tip çalışma motoruna sahiplerdir. Motor tiplerinden de anlaşılacağı gibi akülü elektrik ile, dizel ise mazot ile çalışır. Düz zeminlerde çalışmaya müsaittir ve her türlü iş için uygundur. Bir çeşit hareketli iskele görevi görür. Titreşimlere ve anormal hareketlere karşı güvenlik kitleme sistemleri mevcuttur.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Manlift kullanma talimatı

Manliftler ve makaslı kaldırma araçları , pek çok teknisyenin onlar olmadan çalışmayı hayal bile edemeyeceği ekipmanlardır. Bu ekipman, eğer düzgün kullanılırsa, sadece iskele ya da vincin sepeti ile yaklaşılabilecek çalışma alanlarına hızlı ve güvenli şekilde ulaşmayı sağlar. Genel olarak yüksekte çalışma platformu olarak adlandırılan manliftler ve makaslı kaldırma araçları önemli araçlardır. Fakat her araçta olduğu gibi, bunların güvenli kullanımı için pozitif ve negatif yöntemler vardır. Manlift kullanma talimatı, güvenli manlift kullanımı, personel yükseltme aracı güvenlik önlemleri ve eğitim kursları Yüksekte çalışma liftini kullanmadan önce hatırlanması gereken en önemli nokta; üreticinin hazırladığı güvenlik ve kullanma kılavuzlarının her zaman okunması ve anlaşılmasıdır. Bu bilgi, ekipman üzerinde olması zorunluluktur ve genellikle  PVC kaplanarak ekipmanın üzerinde korkuluk ya da uygun bir alana asılır. Manliftler ve makaslı kaldırma araçları için güvenli kullanma talimat

Menlift kiraları

Menliftlere aynı zamanda makaslı platformlar da denir. Menlift makasları ile yükseklik sağlayarak işçilere yüksekte çalışma imkanı verirler. Menlift kiraları için bilgi almak için sitemizi takip edin. Menlift kiraları, menlift kirası ne kadar, menlift kiralama Hayatı şantiyelerde kolaylaştıran makaslı platform menlift size rahatça yüksekte çalışma imkanı sağlayacak. Yüksekte menlift ile çalışmak için düz bir zemin olması gerekmektedir.